Welkom bij Zonnevoordeel

Cart:

0 item(s)

WakaWaka power zwart ( TIJDELIJK NIET LEVERBAAR )

Schrijf de eerste review van dit product

Excl. BTW: € 57,02 Incl. BTW: € 69,00
OF

Snel overzicht

De WakaWaka power lamp is een handige lamp en mobiele lader op zonne-energie. Tijdelijk niet leverbaar!

Meer afbeeldingen

Details

Ben jij klaar voor een super efficiënte oplader op zonne-energie? Met zeer sterk LED licht èn de capaciteit om je iPhone, iPad of andere smartphones mee op te laden? Stel je eens voor: nooit meer een lege telefoon, een handige lamp voor kampeerders, maar ook een lees-, nood- of nachtlampje. Daarnaast steun je met een WakaWaka Light een gezin in Haïti dat elke avond in het donker zit.
 
De WakaWaka Power
Dit is de WakaWaka waar velen op gewacht hebben. De al zeer succesvolle WakaWaka Light wordt nu gecombineerd met een oplaadfunctie voor je mobiele telefoon: dat is de WakaWaka Power.
 
Dankzij de zonneceltechnologie van het Nederlandse bedrijf Intivation, is de WakaWaka Power de meest efficiënte telefoonoplader en LED lamp opzonne-energie ter wereld. De combinatie van lamp en oplader is bijzonder en de WakaWaka Power is qua design en technologie een absoluut hoogstandje. Bovendien is de WalkaWaka Power tot wel 200% efficiënter dan de concurrenten, vooral in ´Nederlandse´ weersomstandigheden. Zelfs op een regenachtige dag laadt de WakaWakaPower zich eenvoudig op.