Welkom bij Zonnevoordeel

Cart:

0 item(s)

Merken

Geen huismerken, maar alleen echte A-Merken. Voor de Sunkit® systemen worden panelen gebruikt van Suntech Power, Yingli en JA Solar. Yingli en JA Solar behoort ook tot de top fabrikanten van zonnepanelen.

Pannendak

Pannendak

Platdak

Platdak

Sunkit Black

Sunkit Black De grootste leverancier wereldwijd?
Wereldwijd is meer dan 5 GW vermogen aan Suntech zonnepanelen geïnstalleerd, gelijk aan 20 miljoen zonnepanelen van 250 Wp. Ieder tiende zonnepaneel wereldwijd is een Suntech. Bij Suntech werken 20.200 mensen. Suntech is een beursgenoteerd bedrijf met een jaaromzet van ruim 3,1 miljard dollar/ jaar.

Positieve vermogenstolerantie?
Suntech biedt een positieve vermogenstolerantie van 0-5%, JA Solar 0-5 Wp. Andere fabrikanten werken met een +/- 3% tolerantie. Dat betekent dat een zonnepaneel van bijvoorbeeld 250 Wp ook 242,5 Wp mag opbrengen. Omdat de zonnepanelen in serie worden geschakeld levert het systeem altijd het vermogen van het slechtst presterende paneel, dit is niet wenselijk. Een Suntech zonnepaneel van 250 Wp, levert 250 tot 262,5 Wp, nooit minder dan 250 Wp.

Wat zijn de garanties?
De garanties van Suntech en JA Solar zijn gewaarborgd door middel van een garantiefonds. Zo bent u er zeker van dat wanneer er onverhoopt schade ontstaat, Suntech of JA Solar altijd garant kan staan.

Garanties
10 jaar productgarantie op de zonnepanelen
25 jaar vermogensgarantie, het vermogen van een paneel neemt in de loop der jaren af en wordt als volgt weergegeven door de fabrikant.

Vermogensgarantie Suntech
5 jaar garantie op 95% van het vermogen
12 jaar garantie op 90% van het vermogen
18 jaar garantie op 85% van het vermogen
25 jaar garantie op 80% van het vermogen

Vermogensgarantie JA Solar
10 jaar garantie op 90% van het vermogen van de panelen.
25 jaar garantie op 80% van het vermogen van de panelen.

* Uw voordeel bij Suntech: tot 6.7 % meer gegarandeerd vermogen bij een systeemwerking van 25 jaar.

Verantwoorde productie - door KEMA gecontroleerd
Suntech en JA Solar zonnepanelen worden op een verantwoorde manier geproduceerd. De productieprocessen voldoen aan de strengste eisen op gebied van kwaliteit, milieu, duurzaamheid en verantwoord ondernemen.

Sunkit® Systemen:
Sunkit® Economic: JA Solar 250 Wp POLY- kristallijn
Sunkit® Platinum: Yingli 250Wp of Suntech STP250 POLY- kristallijn
Sunkit® BLACK: JA Solar JAM6 Black MONO- kristallijn
Sunkit® XL: Suntech STP290 POLY- kristallijn

Suntech zonnepanelen:
Suntech STP 200 MONO- kristallijn
Suntech STP 250 MONO- kristallijn [download datasheet]
Suntech STP 290 POLY- kristallijn [download datasheet]

JA Solar zonnepanelen:
JA Solar BLACK 250 Wp MONO- kristallijn [download datasheet]

Yingli zonnepanelen: 
Yingli 250 Wp POLY- kristallijn [download datasheet]  

Website Suntech
Website JA Solar

Omvormers

De SUNKIT® systemen zijn leverbaar met Mastervolt en SMA omvormers. Voor iedere configuratie is een geschikte omvormer uitgezocht om het systeem optimaal te laten functioneren.

SMA
SMA Solar Technology is de wereldleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van PV-omvormers en biedt innovatieve belangrijke technologieën voor de stroomvoorzieningen van de toekomst. Met zijn 5500 werknemers is SMA een wereldleider op het gebied van omvormers.
SMA heeft een eigen trainingscentrum voor installateurs en hecht veel waarde aan zijn wereldwijde service en garantie.

Website SMA

Mastervolt
Mastervolt levert zijn omvormers overal ter wereld en de verschillende producten sluiten direct aan binnen de regelgeving van elk land. Mastervolt levert oplossingen voor kleine en grote systemen. Met zijn hoofdkantoor in Amsterdam en 7 vestigingen wereldwijd, verkoopt Mastervolt zijn producten in meer dan 60 landen. Mastervolt is een A-merk met meer dan 100.000 omvormers geinstalleerd.

Website Mastervolt

GROWATT
Growatt is een producent die sinds 2010 een sterke groei doormaakt en daarmee een belangrijke speler is en blijft in de wereld van duurzame energie. Door innovatie en ontwikkeling binnen het bedrijf heeft Growatt een reeks producten op de markt gebracht waarmee ze een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben kunnen realiseren.

Website GROWATT

SUNKIT®
De SUNKIT® systemen zijn speciaal samengesteld voor de particuliere markt. Alle systemen zijn zo samengesteld dat er een optimaal rendement behaald kan worden. OSPS (Oskomera Solar Power Solutions ) is de grootste leverancier van zonnestroom producten in Nederland.

Website OSPS