Welkom bij Zonnevoordeel

Cart:

0 item(s)

Lynx opwindbare radio

Schrijf de eerste review van dit product

Excl. BTW: € 28,51 Incl. BTW: € 34,50
OF

Snel overzicht

De Lynx is een zeer compacte radio en zaklamp in èèn, met deze radio heeft u altijd muziek en licht bij de hand zonder dat er batterijen nodig zijn!

Meer afbeeldingen

Details

De Powerplus Lynx is een zeer compacte radio en zaklamp in èèn. Of u nu in de tuin, op het zwembad of op de camping bent, met deze radio heeft u altijd muziek en licht bij de hand zonder dat er batterijen nodig zijn!

Het enige wat u hoeft te doen is de radio in de zon te leggen of aan de hendel te draaien en de radio laadt zichzelf op. De zaklamp heeft 3 energie zuinige LED-lampjes met een zeer lange levensduur en die zorgen voor een felle lichtbundel.
 
De Lynx maakt gebruik van een zonnepaneel en een 3 fase generator voor het efficiënt opladen van de ingebouwde 300 mAh 3,6V Ni-Mh batterij. De Lynx kan ook opgeladen worden door middel van de computer met de bijgeleverde USB kabel of door middel van het stopcontact met de optionele AC lader.
Ideaal om altijd binnen handbereik te hebben, in de meterkast, in de auto, tijdens het kamperen, en ook absoluut onmisbaar in een noodpakket.